Filtra
Fshi

Në këtë kategori "Lesh"bëjnë pjesë 4 produktet në vazhdim

  • PALLTO LESHI ME KUADRATE
  • PALLTO LESHI ME PRERJE TË GJERË
  • Pallto të Leshta Kualitative për femra

    Një pallto e leshtë që bie në sy është investim që kurrë nuk del nga moda. Prej materialeve të buta klasike në ngjyrat e sezonës së re si e kuqja, bezhi dhe roza e deri te materialet interesante si kamoshi artificial me push dhe bukleja, koleksioni jonë dimëror përmbanë çdo stil dhe siluetë që mund t'a dëshironi. Vishni pallto të leshtë me rrip që të theksoni belin tuaj ose zgjedhni pallto në formë balone që të spikatni dukjet e gjera 'oversize'.
  • PALLTO ME PRERJE TË GJERË
  • PALLTO LESHI ME KOPSA