Këpucë të kuqe

Nuk u gjet asnjë produkt
Provo të heqësh ndonjë filtër

Këpucë të kuqe që bien në sy për femra

Paleta e ngjyrave e koncentruar në nuancat e ngjyrës së verës dhe lulëkuqes përbënë dukjet më të fuqishme të sezonës. Këpucët e kuqe për femra vinë në çdo lloj forme dhe materiali në koleksionin tonë të ri, zbuloni këpucë me take nga kamoshi në ngjyrë të kuqe të mbyllur, take 'pumps' me lustër dhe grafike apo këpucë të sheshta nga kadifeja për ahengje. Këpucët e kuqe janë çuditërisht shumë të adaptueshme, vishen me xhins, dantellë të egër e gjithashtu dhe me kuadrate.

MUND T’JU INTERESOJË