Filtra
Fshi

Në këtë kategori "Fustane të verdha "bëjnë pjesë 5 produktet në vazhdim

  • FUSTAN LËKURE
    FUSTAN LËKURE
  • Fustane të verdha të sezonës së re për femra

    Cila nuancë e të verdhës është e duhura për ju? Këtë sezonë, fustanet e verdha vinë në të gjitha nuancat, nga krem karameli e deri tek e verdha e diellit, limonit dhe mustardës. Fustanet midi të verdhë duken magjepsës të kombinuar me çizme të kaltëra marinë, ndërsa fustanit me xhixha të arta i duhen vetëm taket e bardha për t’u kompletuar. Eksperimentoni me paletën e re të ngjyrave dhe bleni online tani nga edicioni jonë i më të mirëve.
  • FUSTAN PUPLIN I STAMPUAR
  • FUSTAN STRUKTURË VËLLIM
  • FUSTAN ME FLUTURA ME VOLUM
  • FUSTAN IMITIM LËKURE ME RRIP