Filtra
Fshi

Në këtë kategori "Këmishë oversize"bëjnë pjesë 0 produktet në vazhdim

    Maica të gjera 'oversized' të posaardhura/reja për femra

    Ndryshoni pak gjërat këtë sezonë dhe provoni silueta të reja përmes koleksionit tonë të ri online të maicave dhe veshjeve të larta të gjera. Përvetësoni proporcionet moderne me maica qëllimisht të gjata ose të gjera dhe balanconi dukjen me një palë pantallone të ngushta 'skinny'. Maicat fanellë të gjera dhe me qafë V duken shumë bukur kur palosen përfundi xhinseve me këmbë të zgjeruara këmbanë ose provoni që të vendosni një rrip në veshjen e lartë të gjerë si ndryshim të ri në modë.