Shih të gjitha


 • XHINSE MOM FIT
  XHINSE MOM FIT
  3.490 ALL
  NGJYRA: Blu marinari, E kaltër, E kaltër e hapur, Gri në bojëqielle
  Xhinse me shtrat të lartë me pesë xhepa. Efekt i dalë boje. Mbërthim i përparmë me zinxhir dhe kopsë metalike.
 • Xhinse 'mum' që nuk dalin nga moda për femra

  Zbuloni formë të re të xhinseve përmes koleksionit tonë online të xhinseve 'mom'. Prerje që sjellin ndjenja 'vintage', efekte me zbardhosje dhe grisje për t'u provuar, ka stile të përshtatshme për të gjitha disponimet. Xhinset 'mum' me bel të lartë duken shumë bukur me taka dhe bluzë me rrudhosje të futur nën apo me pulovër të relaksuar dhe atlete për raste të përditshme.
  • XHINSE MOIM FIT TË GRISURA
   3.490 ALL
   Xhinse me shtrat të lartë dhe pesë xhepa. Detaj me grisje përpara dhe prapa. Pjesa fundore me tegel të shqepur. Mbërthim i përparmë me zinxhir dhe kopsë metalike.
  • XHINSE MOIM FIT TË GRISURA


 • JEANS Z1975 MOM FIT
  JEANS Z1975 MOM FIT
  3.490 ALL
  NGJYRA: E zezë, E kaltër e hapur, Blu e errët, E kaltër e mesme
  Xhinse me shtrat të lartë me pesë xhepa. Efekt i zbardhur. Mbërthim i përparmë me zinxhir dhe kopsë metalike.

 • XHINSE MOM FIT
  XHINSE MOM FIT
  3.490 ALL
  NGJYRA: Gri, E kaltër, E kaltër e hapur, E KALTëR OQEANI
  Xhinse me shtrat të lartë me pesë xhepa. Efekt i zbardhur. Mbërthim i përparmë me zinxhir dhe kopsë metalike.


 • JEANS Z1975 MOM FIT
  JEANS Z1975 MOM FIT
  3.490 ALL
  NGJYRA: E zezë, E kaltër e hapur, Blu e errët, E kaltër e mesme
  Xhinse me shtrat të lartë me pesë xhepa. Efekt i zbardhur. Mbërthim i përparmë me zinxhir dhe kopsë metalike.
  • JEANS Z1975 MOM FIT
   3.490 ALL
   Xhinse me shtrat të lartë me pesë xhepa. Efekt i zbardhur. Mbërthim i përparmë me zinxhir dhe kopsë metalike.
  • JEANS Z1975 MOM FIT