Bel i lartë


 • Rriteni gjatësinë me një palë xhinse me bel të lartë për femra

  Xhinset me bel të lartë janë në modë, ato këmbanë, xhinset 'mum', xhinset e ngushta dhe hellanket xhins - të gjithat tani kanë adoptuar belin e lartë e të këndshëm. Nga xhinset blu të lehta ju do të zbuloni se xhinset me bel të lartë shkojnë shumë mirë me çdo veshje të sipërme që veç e keni në gardërobën tuaj; vishni nën to bluza byrynxhyku ose maica të ngushta ose nxirreni jashtë veshjen e sipërme të thurur për të dhënë efektin e gjerësisë.  • JEANS Z1975 MOM FIT
   3.490 ALL
   NGJYRA: E bardhë e thyer, E kaltër e hapur, E kaltër e mesme, E kaltër e zbehtë, E zezë
   Xhinse me shtrat të lartë me pesë xhepa. Mbërthim i përparmë me zinxhir dhe kopsë metalike.
  • JEANS Z1975 MOM FIT

  • JEANS Z1975 MOM FIT
   3.490 ALL
   NGJYRA: E kaltër e zbehtë, E bardhë e thyer, E kaltër e hapur, E kaltër e mesme, E zezë
   Xhinse me shtrat të lartë me pesë xhepa. Mbërthim i përparmë me zinxhir dhe kopsë metalike.
  • JEANS Z1975 MOM FIT

 • XHINSE TË NGUSHTA TË GRISURA
  XHINSE TË NGUSHTA TË GRISURA
  NEW / +3 ngjyrat
  XHINSE TË NGUSHTA TË GRISURA
  3.490 ALL


  • JEANS Z1975 MOM FIT
   3.490 ALL1.790 ALL
   NGJYRA: E zezë, E bardhë e thyer, E kaltër e hapur, E kaltër e mesme, E kaltër e zbehtë
   Xhinse me shtrat të lartë me pesë xhepa. Mbërthim i përparmë me zinxhir dhe kopsë metalike.
  • JEANS Z1975 MOM FIT


 • XHINSE WIDE LEG FULL LENGTH ME GRISJE
 • XHINSE WIDE LEG FULL LENGTH ME GRISJE
 • XHINSE WIDE LEG FULL LENGTH ME GRISJE

 • JEANS Z1975 MOM FIT
  JEANS Z1975 MOM FIT