Shami | Shalle

Shami dhe shalle për femra

Shallet për aksesorët janë sikurse maicat e bardha për rrobat: shtojca të çmueshme dhe të gjithanshme. Koleksioni jonë vjen nga sateni me stampime, lino me vija, me thurje të hullizuara dhe dizajne nga pambuku shumëngjyrësh 'tie-dye' që mund të përdoren edhe si shalle për kokë, si bluza dhe si fustane plazhi. Sikur koleksioni i gjerë i shtojcave esenciale, edhe koleksioni i shalleve dhe shamive vjen në ngjyra të shumta që mund t'i blini online, prej nuancave të buta të ngjyrës blu, zezë dhe gri deri te ngjyrat e ndezura si ngjyra rozë, e verdhë dhe jeshile.