Shih Gjithçka

  • JELEK PAS TRUPIT I SHKURTËR - E zezë nga Zara
  • JELEK PAS TRUPIT I SHKURTËR - Ngjyrë toke nga Zara
 • Jelekë për Femra

  Jelekët përbëjnë shtesë të gjithanshme në gardërobët e femrave. Të lehtë për t'u veshur mbi veshje të sipërme, mbi veshje me thurje dhe mbi këmishë apo bluza me mëngë të shkurtëra, ata sjellin stil të menjëhershëm. Prej dizajneve të qepura deri te ato me mbushje dhe të fryer, koleksioni përmbanë stile që përshtaten me raste formale dhe të përditshme. Qoftë të veshur me xhinse dhe çizme apo me pantallona kostumesh, jeleku shton spikatje të konsiderueshme dhe rehati në dukjet tuaja.
  • JELEK PAS TRUPIT I SHKURTËR - Blu marinari nga Zara
  • TEXTURED JACQUARD TOP - Gri me cirka nga Zara
  • ZW COLLECTION WAISTCOAT WITH VENTS - E zezë nga Zara
  • NEOPRENE-EFFECT GILET - I bardhë nga Zara
  • PULOVËR CROP THURJE ME STRUKTURË - Deve e hapur nga Zara
  • JELEK ME MBUSHJE WATER REPELLENT AND WIND PROTECTION - E zezë nga Zara
  • JELEK ME MBUSHJE WATER REPELLENT AND WIND PROTECTION - E zezë nga Zara
  • JELEK SHPINË ASIMETRIKE - Gri nga Zara
  • JELEK I SHKURTËR I GOMUAR - Ngjyrë natyrale nga Zara
  • JELEK CROPPED ME STRUKTURË - Natyrale/Bezhë nga Zara
  • TOP JELEK SOFT FIJE METALIKE - Ngjyrë natyrale e mesme nga Zara
  • JELEK ME VIJA TË HOLLA - Ngjyrë kastori e çelur nga Zara
  • JELEK CROP PAS TRUPIT - Gri miu nga Zara
  • TOP JELEK RUSTIK - Ngjyrë natyrale nga Zara
  • JELEK ME VIJA TË HOLLA - Gri e hapur nga Zara
  • GATHERED GILET - I bardhë nga Zara
  • JELEK THURJE SOFT - Gri me cirka nga Zara
  • CROPPED KNIT VEST WITH BUTTONS - Gri nga Zara
  • TOP JELEK ZW COLLECTION - Kafe e errët nga Zara
  • JELEK ME VIJA TË HOLLA ZW COLLECTION - E kaltër/ E bardhë nga Zara
  • TOP JELEK ZW COLLECTION - Kafe e errët nga Zara
  • JELEK PAS TRUPIT ME ZINXHIR - E zezë nga Zara
  • JELEK QEPJE PAS TRUPIT - E zezë nga Zara
  • WAISTCOAT PLAYSUIT - E zezë nga Zara
  • JELEK PAS TRUPIT - Blu marinari nga Zara
  • JELEK I SHKURTËR ME MBUSHJE WATER AND WIND PROTECTION - E zezë nga Zara
  • JELEK I SHKURTËR ME MBUSHJE WATER AND WIND PROTECTION - E zezë nga Zara