Syze Dielli


  • Syze për Femra

    Syzet janë bazike në kategorinë e aksesorëve. Për ditë me diell dhe pushime në plazhë, ato zbukurojnë çdo veshje. Format 'sy-mace', 'aviator', të mëdha dhe stilet e dizajneve 'wayfarer' bëjnë pjesë në këtë koleksion dhe përkujdesen për format e ndryshme të fytyrave dhe preferencave, ndërkaq ngjyrat përfshijnë të bardhën, të zezën dhe efekte të nuancës së ngjyrës së guaskës së breshkës.