Shih të gjitha

  • HIGH-WAIST CULOTTE TROUSERS - E zezë nga Zara
  • HIGH-WAIST CULOTTE TROUSERS - Blu marinari nga Zara
 • Pantallona për Femra

  Koleksioni jonë online i pantallonave për femra ka arritur. Prej kilotave deri te pantallonat me këmbë të gjera, pantallona pune me xhepa dhe me bel 'paperbag' - i kemi mbuluar të gjitha trendet duke ofruar opsione të ndryshme për çdo lloj rasti. Edhe klasiket janë pjesë e këtij koleksioni, duke përfshirë xhinset që nuk dalin nga moda, pantallonat me kuadrato dhe pantallonat e zeza të qepura për zyrë.
  • COTTON BLEND TROUSERS WITH BELT - Ngjyrë rëre nga Zara
  • EMBROIDERED MESH LEGGINGS - Natyrale e hapur nga Zara
  • STREÇE FUSEAU - E zezë nga Zara
  • FINE KNIT SHORTS - I bardhë nga Zara
  • ZW COLLECTION CARGO TROUSERS - Ngjyrë toke nga Zara
  • ZW COLLECTION CULOTTES - Blu marinari nga Zara
  • ZW COLLECTION BALLOON TROUSERS - Ngjyrë toke nga Zara
  • ZW COLLECTION FLARED TROUSERS - Blu e errët nga Zara
  • PANTALLONA TË GJERA - I bardhë nga Zara
  • TROUSERS WITH AN ELASTICATED WAISTBAND - Kaki e çelët nga Zara
  • TROUSERS WITH AN ELASTICATED WAISTBAND - Ngjyrë rëre nga Zara
  • CHINOS - Ngjyrë deveje mesatare nga Zara
  • PANTALLONA CROPPED ME SHIRIT ANËSOR - E kuqe e fortë nga Zara
  • PANTALLONA SATENI ME SHIRIT ANËSOR - E kuqe nga Zara
  • PANTALLONA SATENI ME SHIRIT ANËSOR - E kuqe nga Zara
  • TROUSERS WITH GATHERED HEMS - I bardhë nga Zara
  • PANTALLONA STIL PIZHAME ME GARNITURA - Rozë nga Zara
  • ZW COLLECTION STRAIGHT-LEG HEAVY SATIN TROUSERS - E kuqe nga Zara
  • ZW COLLECTION STRAIGHT-LEG HEAVY SATIN TROUSERS - E kuqe nga Zara
  • ZW COLLECTION STRAIGHT-LEG HEAVY SATIN TROUSERS - E kuqe nga Zara
  • PANTALLONA ME PALA - E kaltër e hapur nga Zara
  • PANTALLONA STIL PIZHAME ME VIJA - E kaltër/ E bardhë nga Zara
  • TROUSERS WITH CONTRAST TOPSTITCHING - Blu indiane nga Zara
  • PANTALLONA ME SHTRAT TË LARTË - E kaltër/ E bardhë nga Zara
  • PANTALLONA JOGGER TË PUSHTA TË GJERA - Gri me cirka nga Zara
  • PANTALLONA JOGGER TË PUSHTA TË GJERA - Rozë nga Zara
  • PANTALLONA JOGGER TË PUSHTA TË GJERA - Gri e errët nga Zara
  • PANTALLONA TË DERDHURA ME PENSA - E zezë nga Zara
  • PANTALLONA ME SHTRAT TË LARTË - E bardhë e thyer nga Zara

MUND T’JU INTERESOJË