Në këtë kategori "Mëngë të gjata"bëjnë pjesë 85 produktet në vazhdim

Maica me mëngë të gjata të lehta për femra

Pavarësisht se a kërkoni maicë me vija dhe mëngë të gjata për t'a veshur me pantallona të zeza për në punë apo maica me sllogane deklaruese për t'i veshur me xhinse gjatë fundjavës, koleksioni jonë i ri online ka opsione për çdo femër dhe çdo rast. Zgjedhni prej ngjyrave klasike, formave të qafës, të gjerave 'oversize' si dhe nga proporcionet e ngushta që tregojnë format tuaja perfekte.