Treçereksh

Funde midi me ndikim në modë

Koleksioni online i fundeve midi për femra përmbanë stile bazike nga xhinsi, me gjatësi të mesme dhe të gjerë poshtë, të ngushtë me gjatësi gjuri - të gjithë me stampimet dhe ngjyrat e fundit. Fundi midi me pala nga sateni është heroinë gardërobe, visheni me taka dhe bluzë me lule në dasma apo raste speciale; ose me një bluzë të bardhë për përditshmëri.

MUND T’JU INTERESOJË