PËRKOHËSISHT, DYQANET TONA DO TË JENË TË MBYLLURA DHE AFATET E KTHIMIT DO TË SHTYHEN 30 DITË QË NGA RIHAPJA E DYQANEVE TONA

Në këtë kategori "Shih të gjitha"bëjnë pjesë 809 produktet në vazhdim

Bluza dhe këmisha për sezonën e re për femra

Prej këmishave të bardha klasike deri te bluzat me lule të sezonës së re, ka numër të madh idesh të reja për t'u konsderuar nga koleksioni jonë i ri i këmishave dhe bluzave për femra. Këmisha xhinsi, me kuadrato, tunikë dhe bluzat me dantellë, të gjitha kanë pësuar ndryshim freskues dhe mund të kombinohen me secilin fund të zbukuruar si dhe me xhinset tuaja të preferuara.