Bizhuteri

Bizhuteritë më të reja për femra

Koleksioni online i bizhuterive për femra përmbanë disponime nga trendi i ri. Unazat për kokteje të inspiruara nga antikiteti, varëset e guximshme dhe byzylykët që bien në sy përdorin gurë me ngjyra dhe forma cilësore 'vintage', ndërkohë që mbizotëron trendi modern tek vathët e skalitur të dalluar që janë përpunuar nga metali dhe rrëshira. 'Prangat' për kyçet e dorës, byzylykët sharmant dhe varëset 'choker' janë tri prej pjesëzave kryesore të reja për t'u eksperimentuar.