Shih të gjitha

Aksesorë për Femra

Aksesorët për femra kompletojnë dukjet formale dhe të përditshme. Prej vathëve të mëdhenj të arit të kombinuar me maicë të bardhë, deri te shamitë e veshura me kostume; ato zbukurojnë përditshmërinë. Aksesorët për kokë, shallet dhe dorashkat vijnë në dizajne të ndryshme për të plotësuar veshjet e sipërme, ndërsa çorapet që bien në sy, syzat e diellit dhe aksesorët për flokë përkujdesen për detalet. Koleksioni jonë është dizajnuar për t'u veshur i vetëm për theksim të lehtë ose i shtresuar për efekt maksimal. Prej 'bangles' dhe byzylykëve deri te kuletët dhe rripat, koleksioni jonë i aksesorëve i përfshinë të gjitha.