Bel i lartë


 • Rriteni gjatësinë me një palë xhinse me bel të lartë për femra

  Xhinset me bel të lartë janë në modë, ato këmbanë, xhinset 'mum', xhinset e ngushta dhe hellanket xhins - të gjithat tani kanë adoptuar belin e lartë e të këndshëm. Nga xhinset blu të lehta ju do të zbuloni se xhinset me bel të lartë shkojnë shumë mirë me çdo veshje të sipërme që veç e keni në gardërobën tuaj; vishni nën to bluza byrynxhyku ose maica të ngushta ose nxirreni jashtë veshjen e sipërme të thurur për të dhënë efektin e gjerësisë.
  • XHINSE Z1975 HIGH RISE SLIM FLARE PALË E ÇARË
   25,95 EUR
   NGJYRA: E kaltër, E kaltër e hapur, E kaltër e mesme, I bardhë, Ngjyrë natyrale
   Xhinse me shtrat të lartë me pesë xhepa. Palë me finiturë kambanë me çarje anësore. Mbërthim i përparmë me zinxhir dhe kopsë metalike.
  • XHINSE Z1975 HIGH RISE SLIM FLARE PALË E ÇARË


  • XHINSE TË NGUSHTA ME BEL TË LARTË
   22,95 EUR
   Xhinse me shtrat të lartë me pesë xhepa. Efekt i dalëboje. Detaj me grisje në gjunjë. Mbërthim i përparmë me zinxhir dhe kopsë metalike.
  • XHINSE TË NGUSHTA ME BEL TË LARTË

  • XHINSE HI RISE WIDE LEG CROPPED
   25,95 EUR
   NGJYRA: E kaltër e hapur, I bardhë, E kaltër, Blu marinari, E zezë, Gri e errët
   Xhinse me shtrat të lartë me pesë xhepa. Efekt i zbardhur. Këmbë të gjera. Mbërthim i përparmë me kopsa metalike.
  • XHINSE HI RISE WIDE LEG CROPPED

  • JEANS Z1975 MOM FIT
   25,95 EUR
   NGJYRA: E kaltër e mesme, E bardhë e thyer, E kaltër e hapur, E kaltër e zbehtë
   Xhinse me shtrat të lartë me pesë xhepa. Mbërthim i përparmë me zinxhir dhe kopsë metalike.
  • JEANS Z1975 MOM FIT


  • JEANS Z1975 MOM FIT
   25,95 EUR
   Xhinse me shtrat të lartë me pesë xhepa. Efekt i dalë boje. Palë me finiturë pa tegel. Mbërthim i përparmë me zinxhir dhe kopsë.
  • JEANS Z1975 MOM FIT • XHINSE WIDE LEG FULL LENGTH ME GRISJE
 • XHINSE WIDE LEG FULL LENGTH ME GRISJE
 • XHINSE WIDE LEG FULL LENGTH ME GRISJE

  • JEANS Z1975 MOM FIT
   25,95 EUR
   Xhinse me shtrat të lartë me pesë xhepa. Efekt i dalë boje. Palë me finiturë pa tegel. Mbërthim i përparmë me zinxhir dhe kopsë.
  • JEANS Z1975 MOM FIT