Shih të gjitha

Funde për Femra

Koleksioni jonë i fundeve për femra përmbanë të gjitha trendet kryesore të sezonës, prej kuadratove deri te lëkura vezulluese gotike. Nëse kërkoni fund tub me bel të lartë për zyrë, fund xhinsi të lehtë apo fund brokadë me lule për ndonjë event special, koleksioni jonë online shumë i kuruar përmbanë funde mini, midi dhe maksi për çdo situatë.

MUND T’JU INTERESOJË