Bikini

Bikini esenciale për femra

Koleksioni jonë i ri i bikinive për femra përqafon prerje të reja. Prej formave të inspiruara nga cilësia 'vintixh' siç janë bikinit me bel të lartë dhe rrobat banje me rrudhosje deri te bikinit me prerje moderne në ngjyra ylberi, ka shumë disponime të reja trendi për t'u provuar. Koleksioni juaj i rrobave të plazhit nuk do të jetë i kompletuar pa një palë rroba banje të zeza klasike dhe një mbulesë kaftan të përsosur.