Pamja

Jelekë

Nuk u gjet asnjë produkt
Provo të heqësh ndonjë filtër

Jelekë

Jelekët e sipërm bazik dhe të kostumeve përbëjnë shtesë të gjithanshme në gardërobën e një gruaje. Të lehtë për t'u veshur mbi veshje të sipërme, mbi veshje me thurje si dhe mbi këmishë dhe maica, ata shtojnë shtresë të shpejtë stili. Prej dizajneve të qepura deri te llojet me mbushje dhe të fryer, koleksioni përmbanë stile që përshtaten me raste formale dhe të përditshme. Qoftë të veshur me xhinse dhe çizme apo me pantallona kostumesh, jelekët shtojnë spikatje të konsiderueshme dhe të rehatshme në dukjet tuaja.

MUND T’JU INTERESOJË