Pantallona Paper Bag

    • PANTALLONA PAPERBAG ME QËNDISJE ME FISTON

  • Të rejat nga pantallonat 'paperbag' për femra

    Koleksoni jonë i ri i pantallonave 'paperbag' përqafon një nga prerjet kyçe të sezonës së re. Tkurrja në mënyrë artistike dhe beli i lartë përshtaten me një numër të madh stilimesh. Futeni një të sipërme të ngushtë të thurur nën pantallonat me bel 'paperbag' që bien në sy dhe shikoni se si silueta juaj transformohet. Gjithashtu, zbuloni stile të qepura zyrtare për zyra në koleksionin tonë online.
    • PANTALLONA TË LIRSHME
    • PANTALLONA TË LIRSHME

MUND T’JU INTERESOJË