Pamja

Gjysmë-çizme me tokëz

Çizme të shkurtëra me rripa që bien në sy për femra

Disponimi i ri është evident në koleksionin tonë të ri online të çizmeve të shkurtëra me rripa për femra. Prej stileve kauboj deri te çizmet 'biker' me shollë të dhëmbëzuar, detalet e rripave ngjyrë ari apo argjendi ofrojnë dukje të sofistikuar dhe sjellin ndjenjë avantazhi në çdo dukje. Bëni kontrast këtyre çizmeve të dekoruara me veshje grafike dhe minimaliste që të lejoni aksesorët tuaj të flasin për ju.