Vata

  • Bluza me Mbushje Krahërori

    Mbushja në Krahëror sjellë qëndrim të sigurtë në dukjet bashkëkohore duke siguruar në të njejtën kohë edhe rehati e stil. Prej këmishave deri te bluzat, koleksoni ofron variacione të thjeshta dhe të dallueshëm në stil, duke sjellur opsione për punë, festa dhe relaksim. Ky detal dizajni është i këndshëm nga definicione dhe mund të gjindet në 'badi', fustane dhe triko. Për theksim më të madh, bluzat e skulptuara ofrojnë krahëror të fuqishëm të përkryer.

MUND T’JU INTERESOJË