BLUZË PUPLIN ME VOLUM Detaje

 

I bardhë - 0881/006

Bluzë me jakë V dhe pa mëngë. Detaje me flutura me pala. Mbërthesë me kopsa mbrapa.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË PUPLIN ME VOLUM të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË PUPLIN ME VOLUM të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË PUPLIN ME VOLUM të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË PUPLIN ME VOLUM të Zara-s
Pamje 5 nga BLUZË PUPLIN ME VOLUM të Zara-s
Pamje 6 nga BLUZË PUPLIN ME VOLUM të Zara-s
Pamje 7 nga BLUZË PUPLIN ME VOLUM të Zara-s