Filtra
Fshi

Në këtë kategori "Veshje shiu"bëjnë pjesë 3 produktet në vazhdim

  • XHUP I GJATË KUNDRA UJIT
    35% OFF / Special Price
  • XHAKETË KUNDRA UJIT
  • Pallto shiu praktike dhe me stil për femra

    Koleksioni jonë i ri i palltove të shiut për femra tregon se edhe xhaketat kundër ujit më praktike mund të duken me shumë stil. Prej palltove të shiut të palueshme deri te xhaketat që vishen nga të dyja anët, koleksioni jonë i ri eksperimenton me funksionin dhe modën. Gjeni të gjitha esencialet në edicionin tonë të stileve të sezonës së re, nga xhupat me kapuç gëzofi deri te xhaketat e fryera e të mbushura.
  • XHAKETË KUNDRA UJIT
    XHAKETË KUNDRA UJIT