Pantallona elegante

 • PANTALLONA SATENI LIMITED EDITION
  PANTALLONA SATENI LIMITED EDITION


 • Pantallona zyrtare për femra për ditë dhe mbrëmje

  Një palë pantallona të bukura zyrtare janë bazike në gardërobën e çdo femre. Pantallonat e zeza të stilit 'smoking' dhe pantallonat me pala ofrojnë dukje klasike për zyrë ose provoni pantallona zyrtare nga materialet brokad dhe saten si alternativë tërheqëse për sezonën festive. Zgjedhni një palë nga koleksioni online që të shijoni veshjen e tyre përgjate viteve në vijim.
  • PANTALLONA MASHKULLORE FULL LENGTH
   3.990 ALL
   NGJYRA: E verdhë e hapur, Rozë e zbehtë
   Pantallona me shtrat të lartë dhe këmbë të drejta. Xhepa anësorë dhe xhep i rremë me fileto prapa. Detaj pensash. Mbërthim i përparmë me zinxhir dhe kapëse metalike.
  • PANTALLONA MASHKULLORE FULL LENGTH


  • PANTALLONA ME TIRANDA
   3.990 ALL
   Pantallona me bel të lartë me xhepa anësorë dhe pllakë prapa. Tiranda të çmontueshme me kopsa të brendshme. Mbërthim i përparmë me zinxhir dhe kopsë.
  • PANTALLONA ME TIRANDA


 • PANTALLONA DREJTË
  PANTALLONA DREJTË
  NEW
  PANTALLONA DREJTË
  4.990 ALL


 • PANTALLONA ME BEL TË LARTË ME RRIP
  • PANTALLONA ME MANSHET
   3.490 ALL
   Pantallona me shtrat të lartë me xhepa të përparmë. Palë me finiturë të përthyer. Mbërthim i përparmë me zinxhir dhe kapëse metalike.
  • PANTALLONA ME MANSHET


 • PANTALLONA BEL ASIMETRIK
  PANTALLONA BEL ASIMETRIK


  • PANTALLONA TË GJERA CUT OUT
   3.990 ALL
   Pantallona me shtrat të lartë me xhepa të përparmë dhe këmbë të gjera. Detaj me çarje anësore në bel. Mbërthim i përparmë me zinxhir, kopsë e brendshme dhe kapëse metalike.
  • PANTALLONA TË GJERA CUT OUT • PANTALLONA THE PATCH POCKET MARINE STRAIGHT
  PANTALLONA THE PATCH POCKET MARINE STRAIGHT

  • PANTALLONA ME KUADRATE
   3.490 ALL
   Pantallona me shtrat të lartë me xhepa përpara dhe xhepa të rremë me fileto mbrapa. Mbërthim anësor me zinxhir të fshehur nën tegel.
  • PANTALLONA ME KUADRATE


 • PANTALLONA ME BEL ELASTIK
  PANTALLONA ME BEL ELASTIK
  3.490 ALL
  NGJYRA: E bardhë e thyer, Ngjyrë toke
  Pantallona të ngushta me shtrat të mesëm me qemer elastik prapa. Xhepa të përparmë anësorë dhe xhepa të rremë me fileto prapa. Mbërthim i përparmë me zinxhir dhe kopsë metalike.

 • PANTALLONA FOLDED WAIST DAD FIT
  PANTALLONA FOLDED WAIST DAD FIT

  • PANTALLONA MASHKULLORE FULL LENGTH
   3.990 ALL
   NGJYRA: Rozë e zbehtë, E verdhë e hapur
   Pantallona me shtrat të lartë dhe këmbë të drejta. Xhepa anësorë dhe xhep i rremë me fileto prapa. Detaj pensash. Mbërthim i përparmë me zinxhir dhe kapëse metalike.
  • PANTALLONA MASHKULLORE FULL LENGTH