Crop tops

Veshje të larta të shkurtuara me stil për femra

E larta e shkurtuar është rikthyer dhe duket më e sofistikuar se çdo herë. Stilojeni me sytjena sateni dhe pantallona me bel të lartë ose vishni një të lartë të shkurtuar e të thurur me grep në kombinim me një palë xhinse. Maica e shkurtuar me sllogan mbetet kryesore në modë ose shkoni për një të lartë të shkurtuar që mund t'a kombinoni me një fund duke i përshtatur si komplete për dukje më të lehtë për t'u stiluar.

MUND T’JU INTERESOJË