Filtra
Fshi

Në këtë kategori "Këmishë xhins"bëjnë pjesë 0 produktet në vazhdim

    Këmisha xhins të gatshme për t'u stiluar për femra

    Këmisha prej xhinsit është copëz e gjithanshme mode dhe mund të stilohet me çdo gjë, nga pantallonat e lëkurës e deri te pantallonat me xhepa 'cargo'. Nuancat e ngjyrës blu janë zgjedhje klasike, mirëpo e zeza, e bardha dhe ngjyra gri do të jenë gjithashtu shumë të lehta pë t'u veshur e kombinuar. Shiqoni për detaje që janë në trend si qendisjet, thepat, shqyerjet dhe larjet eksperimentale për ndryshim sezonal stili.