KOMINOSHE TË GJATA ME PENSA Detaje

 

Kaki - 1131/305

Kominoshe të gjata me jakë të drejtë dhe tiranda të gjera. Detaje me pensa përpara. Bel elastik mbrapa i rregullueshëm me lidhëse. Finiturë me palë të përthyer.

GJATËSIA E MODELIT: 177 CM

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga KOMINOSHE TË GJATA ME PENSA të Zara-s
Pamje 2 nga KOMINOSHE TË GJATA ME PENSA të Zara-s
Pamje 3 nga KOMINOSHE TË GJATA ME PENSA të Zara-s
Pamje 4 nga KOMINOSHE TË GJATA ME PENSA të Zara-s
Pamje 5 nga KOMINOSHE TË GJATA ME PENSA të Zara-s
Pamje 6 nga KOMINOSHE TË GJATA ME PENSA të Zara-s
Pamje 7 nga KOMINOSHE TË GJATA ME PENSA të Zara-s
Pamje 8 nga KOMINOSHE TË GJATA ME PENSA të Zara-s