Dyqanet dhe kompania

Informacion i përgjithshëm

Ne kemi në dispozicionin tuaj një Lokalizues të dyqaneve ku mund të kontrolloni adresën, telefonin dhe seksionet (Gruaja, Burri, Fëmija) të dyqaneve tona.

Nëse keni ndonjë pyetje ose sugjerim tjetër, ju lutemi na kontaktoni përmes ndonjë prej kanaleve të shërbimit të klientit dhe ne do të jemi të lumtur t'ju ndihmojmë.

Disponueshmëria e produktit

  • Nëse artikulli që ju intereson nuk është në dispozicion në dyqan por në internet, pyesni stafin tonë dhe ne do t'ju ndihmojmë ta blini atë përmes IPOD tonë. Mund ta merrni ne dyqan ose ne shtepi Për më shumë informacion, shkoni në seksionin të IPOD .
  • Nëse nuk e gjeni artikullin që po kërkoni qoftë në dyqan apo në internet, na kontaktoni dhe ne do të përpiqemi t'ju ndihmojmë ta gjeni. Kërkimi do të jetë më i shkathët nëse keni referencë.
  • Mos harroni se sa herë që artikulli është në dispozicion në internet, ju do të keni mundësinë të lokalizoni vendndodhjen e tij në dyqanin që ju pëlqeni, këtë mund ta bëni nëpërmjet opsionit Shihni disponueshmërinë në dyqan*.

    Ju lutemi mbani në mend se stoku është gjithmonë vetëm për orientim. Gjatë sezonit të uljeve, ky informacion nuk është i disponueshëm.

Ndërrimet dhe kthimet

Afati i fundit për ndryshime dhe kthime është 30 ditë nga data e blerjes.

Për të bërë një ndërrim ose kthim të çfardo lloj blerjeje të bërë në një nga dyqanet tona, është thelbësore të paraqisni pranë kasës faturën prej letre.

Nëse keni bërë blerjen tuaj përmes IPOD-it të ndonjë prej dyqaneve tona, shihni informacionin e kthimit në seksionin e IPOD.

Rimbursimi do të bëhet në mënyrën që keni përdorur për blerje. Mos harroni se ndryshimet dhe kthimet mund të bëhen vetëm në të njëjtin shtet/rajon në të cilin janë blerë artikujt.

Kushtet e veçanta për ndryshime dhe kthime të disa artikujve:

  • Veshjet e notit: duhet të përfshijnë ngjitësin e higjienës.
  • Të brendshmet: nuk mund të ndërrohen apo të kthehen veshjet intime, përveç bluzave, truporeve dhe kanotjereve në seksionin Fëmijët të cilat kanë paketimin origjinal.
  • Aksesorë: do të duhet të kthehen me paketimin e tyre origjinal.
  • Aromat: duhet të kthehen në të njëjtën paketim origjinal, të mbyllur.
  • Kozmetikë: duhet të kthehen në të njëjtën paketim dhe në kushte origjinale.

Dyqani IPOD

Disa nga dyqanet tona kanë pajisje të lëvizshme IPODS që mund të përdoren për të blerë artikuj në internet që nuk janë në dispozicion në atë dyqan. Pyesni stafin tonë për më shumë informacion dhe ata do t'ju këshillojnë për këtë lloj blerjeje.

Opsione për dërgimin e porosisë tuaj IPOD - Mund të përdorni cilindo nga metodat e transportit në dispozicion për shtetin/rajonin tuaj, përfshirë transportin në dyqanin ku jeni.

Përfundoni pagesën e një porosie IPOD - Mund ta kryeni pagesën përmes vetë pajisjes celulare.

Opsione për kthimin e porosisë tuaj IPOD - Do të keni mundësinë e kthimit të porosisë tuaj në dyqan ose me ndonjë mundësi tjetër kthimi të disponueshme për blerje në internet në shtetin/rajonin tuaj.

Puna/kompania

Për çdo pyetje në lidhje me ofertat tona, ju rekomandojmë të hyni në faqen tone në Internet: www.inditexcareers.com

Për furnizuesit, shihni faqen www.inditex.com ose kontaktoni zyrën që ju dëshironi. Ju do të gjeni informacione rreth zyrave tona në seksionin Kompania, në zara.com.