Pagesa

Ndihmë
Blerje të sigurta

Blerje të sigurta

Siguria e informacionit që klientët delegojnë në Zara.com është një nga përparësitë tona kryesore.

Në Zara.com, ne investojmë në elementet dhe teknologjitë më të fundit në dispozicion, në mënyrë që të dhënat tuaja të pagesave të përpunohen në mjedise të sigurta.

Platforma jonë e tregtisë elektronike ka çertifikime të ndryshme të praktikave të mira në menaxhimin e sigurisë së informacionit, si dhe përputhjen me standardet e sigurisë së të dhënave për industrinë e kartave të pagesave, që verifikojnë se ne ndjekim rekomandimet dhe standardet më larta të industrisë për t'ju siguruar një përvojë blerjeje në një mjedis privat, të plotë dhe të sigurt.