Filtra
Fshi

Në këtë kategori "Blazer Blu"bëjnë pjesë 2 produktet në vazhdim

  • XHAKETË E NGUSHTË DOPIOPETË
  • Xhaketa sportive blu klasike për femra

    Zbukurojeni gardërobën tuaj për zyrë përmes koleksionit të ri të xhaketave sportive blu për femra. Kaltër marinë, kaltër në të gjelbër dhe xhaketat 'smoking' në ngjyrë kobalti duken fantastike të veshura si kostume, sidomos kur janë nga materialet e dendura ose me vija. Provoni proporcionet e gjera 'oversized' dhe ktheni manshetët si truk stilimi që funksionon mrekullueshëm për fundjava në kombinim me xhinse, ndërsa për në zyrën e takimeve stilojeni me një këmishë të bardhë.
  • XHAKETË ME KUADRATA