Filtra
Fshi

Në këtë kategori "Xhupa Aviatori"bëjnë pjesë 4 produktet në vazhdim

  • XHAKETË NGA TË DYJA ANËT
    XHAKETË NGA TË DYJA ANËT
  • Xhaketa të ngrohta push nga kamoshi artificial për femra

    Prej xhaketave klasike ‘aviator’ e deri te palltot e mahnitshme pellushi, kamoshi artificial vjen me silueta të veshjeve të sipërme krejtësisht të reja këtë dimër. Kombinoni xhaketë të kremtë kamoshi me xhinse dhe çizmet e shkurtëra të preferuara për fundjavë ose shtoni sharm në dukjen tuaj të përditshme në punë duke pëzgjedhur stil të palltos me lesh të shkurtuar në jakë dhe manshetë.
  • XHAKETË NGA TË DYJA ANËT
  • XHAKETË BIKER NGA TË DYJA ANËT
  • XHAKETË NGA TË DYJA ANËT