Kostum i Zi për Gra

Nuk u gjet asnjë produkt
Provo të heqësh ndonjë filtër

Kostum i Zi për Gra

Kostumi i zi është esencial në modë. Pavarësisht se a ju duhen pantallona dhe xhaketë kostumi të qepura në formë klasike për ndonjë intervistë pune apo jeni duke kërkuar kostum të zi 'smoking' që t'a vishni në ndonjë aheng, koleksioni jonë i ri përmbanë opsione për çdo event. Eksperimentoni me proporcionet e reja apo me materialet e dendura si kadifeja dhe sateni për momente të fuqishme në kostum.