Karta dhuratë

Dhuro modë. Tregtojmë karta dhuratë me shuma të ndryshme në shtetet/rajonet e listuara në vijim. Për më shumë informacion, shih kushtet e përdorimit.

 • Shqipëri: Kartë me shumë të lirë (3500 LEKË deri në 70000 LEKË).
 • Andorrë: Kartë me shumë të lirë (25 EUR deri në 500 EUR).
 • Argjentinë: Kartë me shumë të lirë (AR$ 2000 deri në AR $20.000).
 • Arubë: Kartë me shumë të lirë (50 AWB deri në1000 AWB).
 • Bjellorusi: Kartë me shumë të lirë (50 BYN deri në 500 BYN).
 • Bosnjë: Kartë me shumë të lirë (50 BAM deri në 1.000 BAM).
 • Bullgari: Kartë me shumë të lirë (20 BGN deri në 1000 BGN).
 • Kinë: Kartë me shumë të lirë (100 CNY deri në 1000 CNY).
 • Kili: Kartë me shumë të lirë (15000 $ deri në 100000 $).
 • Qipro: Kartë me shumë të lirë (20 EUR deri në 200 EUR).
 • Kosta Rika: Kartë me shumë të lirë (C 20,000 deri në C 200,000).
 • Kolumbi: Kartë me shumë të lirë (50.000 COP $ deri në 1.000.000 COP $).
 • Ekuador: Kartë me shumë të lirë (25 USD deri në 500 USD).
 • Salvador: Kartë me shumë të lirë (30 USD deri në $ 400 USD).
 • Estoni: Kartë me shumë të lirë (20 EUR deri në 500 EUR).
 • Guatemalë: Kartë me shumë të lirë (250 Q deri në 3000 Q).
 • Honduras: Kartë me shumë të lirë (600 L deri në 8.000 L).
 • Hungari: Kartë me shumë të lirë (5.000 HUF deri në 100.000 HUF).
 • Indi: Kartë me shumë të lirë (1000 INR deri në 10000 INR).
 • Indonezi: Kartë me shumë të lirë (500,000 IDR deri në 5,000,000 IDR).
 • Kazakistan: Kartë me shumë të lirë (5.000 KZT deri në 100.000 KZT).
 • Kosovë: Kartë me shumë të lirë (20 EUR deri në 500 EUR).
 • Lituani SAR: Kartë me shumë të lirë (20 EUR deri në 500 EUR).
 • Makao SAR: Kartë me shumë të lirë (200 MOP deri në 2.000 MOP).
 • Maqedoni: Kartë me shumë të lirë (2.000,000 MKD deri në 30.000,00 MKD).
 • Malajzi: Kartë me shumë të lirë (100 MYR deri në 1.000 MYR).
 • Marok: 400, 700 dhe 1000 MAD.
 • Mali i Zi: Kartë me shumë të lirë (30 EUR deri në 500 EUR).
 • Nikaragua: Kartë me shumë të lirë (700.00 C deri në C 10,000.00).
 • Panama: Kartë me shumë të lirë (25 PAB deri në 500 PAB).
 • Paraguai: Kartë me shumë të lirë (150000 PYG deri në 2000000 PYG).
 • Peru: Kartë me shumë të lirë (80 NS deri në 1500 NS).
 • Rumani: Kartë me shumë të lirë (150 RON deri në 1.500 RON).
 • Singapor: Kartë me shumë të lirë (50 SGD deri në 800 SGD).
 • Tajlandë: Kartë me shumë të lirë (1,000 BAHT deri në 15,000 BAHT).
 • Tajvan: 1.500, 3.000, 5.000 dhe 8.000 NT$. Tunizi: Kartë me shumë të lirë (50 TND deri në 1000 TND).
 • Ukrainë: Kartë me shumë të lirë (1.000 UAH deri në 10.000 UAH)
 • Uruguai: Kartë me shumë të lirë (650 UY$ deri në 5000 UY$).

Kushtet e përdorimit

Karta dhuratë ju lejon të blini çdo produkt për shitje në dyqanet Zara që ndoshen në shtetin/rajonin në të cilin kjo kartë është blerë, dhe nuk mund të përdoret për të blerë produkte në internet. Kjo kartë dhuratë mund të paguhet përmes secilës prej formave të pagesës të pranuara në dyqanet e shtetit/rajonit që e ka lëshuar.

Karta dhuratë është e vlefshme deri në datën e pasqyruar në të ose në faturën e blerjes ose në faturën e përdorimit, me mundësinë për ta përdorur deri në këtë datë sa herë që të dëshironi derisa të mbarojë balanca e kartës.

Nëse blerja tejkalon bilancin e disponueshëm në kartën dhuratë diferenca mund të paguhet në para ose përmes ndonjë prej formave të tjera të pagesës të pranuara nga dyqani ku është bërë blerja.

Nëse nuk përcaktohet ndryshe në kushtet e përdorimit të kartave dhuratë që janë të aplikueshme në shtetin/rajonin përkatës, produktet e blera me kartën dhuratë i nënshtrohen të njëjtës politikë shkëmbimi dhe kthimi si çdo produkt tjetër i shitur në të njëjtin shtet/rajon. Në këtë rast, rimbursimi për kthimin e produktit të blerë me kartën dhuratë do të bëhet nëpërmjet një rritje të balancës së kartës. Në rast se kjo ka skaduar, në momentin e kthimit, çmimi i produktit të blerë do të rimbursohet sipas mënyrës së zgjedhur nga përdoruesi i kartës ose nëpërmjet dhënies së një kuponi (sipas kushteve të aplikuara në çdo vend/rajon).

Karta dhuratë përbën një dokument për atë që e zotëron, dhe përgjegjësia për përdorimin e saj është ekskluzivisht e pronarit të saj. Zara nuk do ta zëvendësojë atë në rast të vjedhjes, humbjes apo dëmtimit.

Në çdo shtet/rajon kartat dhuratë lëshohen dhe menaxhohen në mënyrë të pavarur nga kompanitë që zotërojnë dyqane Zara të vendosura në atë shtet/rajon.

Kushtet e përdorimit të kartave dhuratë mund të ndryshojnë nga shteti/rajoni në shtet/rajon. Ju lutemi kontrolloni kushtet e përdorimit të kartave të dorëzuara gjatë blerjes së kartës dhuratë dhe/ose të disponueshme në dyqane në shtetin/rajonin tuaj .