Atlete

Atlete në modë për stil të lehtë të përditshëm

Atletet me platformë për femra janë duke pasur momentin e tyre; përvetësoni shollët me platformë që tani janë në trend ose zgjedhni format klasike. Koleksioni jonë përmbanë atlete në modë të cilat nuk duhet të rezervohen vetëm për sport pasiqë mund të kombinohen me çdo gjë, nga xhinset deri te fustanet. Zbuloni atlete të gjata, atlete çorapë me rrjetë dhe atlete elegante tenisi të bardha kur kërkoni stilet e reja të sezonës.

MUND T’JU INTERESOJË