Clutch

  • Çantat portofol më të kërkuara për femra

    Me tegela, të fryera dhe në forma që gjasojnë me retë - këto janë çantat portofol të reja për t'u dëshiruar. Çantat e mëdha në materiale të buta mund të mbahen gjatë ditës dhe rasteve të ndryshme në mbrëmje, por edhe çantat portofol në formë kutije klasike janë ende valide, të përpunuara në mënyrë ideale në ngjyrë të zezë, ari apo argjendi. Zgjedhni një çantë portofol me rruaza të shumta të pasura apo një të qendisur në mënyrë artistike dhe zbuloni çantë dore të cilës do t'i ktheheni për çdo rast special që do të keni.

MUND T’JU INTERESOJË