Filtra
Fshi

Në këtë kategori "Kimono"bëjnë pjesë 4 produktet në vazhdim

 • XHAKETË ME EFEKT ANTE DHE THEKE
 • XHAKETË KAMOSHI ME THEKË
 • Kimono për femra që t'i mbështillni mbi çdo veshje

  Kimono e lëshuar ofon siluetë më të butë se çdo stil i veshjeve të sipërme në këtë sezonë. Stili i gjatë duket bukur kur shtresohet me fustane, ndërsa stili i shkurtuar e që lidhet dhe mbështillet mund të përdoret edhe si veshje e lartë 'top' në kombinim me xhinse. Zgjedhni printet florale, orientale ose njëngjyrëshe për efekte më emocionuese.
 • XHAKETË KUNDRA UJIT
  35% OFF / + 1 Ngjyrë
 • XHAKETË KUNDRA UJIT
  35% OFF / + 1 Ngjyrë