Slouchy

Xhinse 'Slouchy' për Femra

Xhinset 'slouchy' për femra ofrojnë rehati optimale sa i përket materialit të xhinsit. Duke qenë të rehatshme në bel dhe të lirshme në këmbë, ato përbëjnë xhinset ideale për t'u veshur jashtë punës dhe duken shumë bukur me pulovër dhe atlete ose me këmishë të zbërthyer dhe xhaketë. Koleksioni vjen në ngjyra të ndryshme, blu të mbyllur, gjysëm të hapur dhe blu të hapur me bel elastik, kopësa dhe zingjirë.