Blini në Zara.com

Llogaria juaj e Zara

Për të bërë një blerje në Zara.com ju duhet të regjistroheni si një përdorues i REGJISTRUAR.

Regjistrimi është shumë i thjeshtë. Ne do të kërkojmë vetëm informacionin thelbësor për të përshpejtuar procesin e blerjes.

Brenda formularit të regjistrimit do të gjeni shembuj të formatit që mund t'ju ndihmojnë kur vendosni disa informata siç është numri i telefonit.
Ju gjithmonë do të keni në dispozicion nformacionin mbi porositë si dhe mbi të dhënat tuaja personale duke hyrë në llogarinë tuaj.

Modifikimet e porosisë

Pas përfundimit të blerjes tuaj, ne do t'ju dërgojmë një e-mail konfirmimi me detaje.
Ju kujtojmë se nuk do të jetë e mundur të anuloni ose modifikoni porosinë tuaj nëse tashmë ajo është në gjendje të përparuar të përgatitjes.

Shporta e blerjeve

Nga shporta e blerjes mund të shikoni përmbajtjen e blerjes tuaj dhe të modifikoni ose eliminoni numrin e njësive të porosisë.

Ju lutemi vini re se ne nuk mund të garantojmë stokun e artikujve që keni në shportën e blerjeve. Për këtë arsye, nëse ndonjë prej tyre ka mbaruar, ne do t'ju informojmë në atë pjesë.

Lista e dëshirave

Në LISTEN TUAJ TE PREFERENCAVE mund të mbani dhe të keni gjithmonë artikujt që ju pëlqejnë më shumë.
Funksionimi i tij është shumë i thjeshtë: sa herë që klikoni në simbolin LISTA E PREFERENCAVE, do ta shtoni atë artikull në listën tuaj. Nga lista ju mund të fshini artikujt në çdo kohë përmes opsionit redaktim. Për të përfunduar blerjen, do të duhet të klikoni mbi produktin dhe të vazhdoni me hapat e zakonshëm. Kartat Dhuratë nuk mund të shtohen.
Për të garantuar funksionimin e duhur të LISTËS SË DËSHIRAVE tuaj, kapaciteti i ruajtjes se artikujve do të jetë maksimalisht 100 artikuj.

Mos harroni se ju mund të gëzoni LISTËN E PREFERENCAVE vetëm nëse jeni një klient i regjistruar dhe kini parasysh se LISTA E PREFERENCAVE nuk garanton stokun e produkteve.

Ndryshimet e çmimeve

Të gjitha artikujt tanë kanë të njëjtat çmime në dyqane fizike dhe në internet.

Nëse ka ndonjë ndryshim midis çmimeve të listuara në internet dhe atyre të shënuara në etiketat e rrobave, çmimi i saktë do të ishte ai i vendosur në momentin e blerjes.

Ju lutemi vini re se ne nuk bëjmë rregullime të çmimeve për artikujt, shuma origjinale e të cilave është zvogëluar.

Buletini

Regjistrohuni për të vazhduar me azhurnimin me tendencat e fundit! Do të merrni më shumë informacione në seksionin Buletini.