Jumpsuit-e të zeza

Jumpsuit-e të zeza

Koleksioni online i ri i kombinizoneve të zeza përmbanë silueta të buta të përditshme si dhe veshje një-pjesëshe të qepura mprehtësisht e që janë ideale për raste speciale. Kombinizonet e shkurtëra të zeza janë zgjedhja ideale për sezonën festive, të shkurtëra por me mëngë të gjata që kombinohen më së miri me një palë geta. Ndërsa, kombinizonet me këmbë të zgjeruara këmbanë në këtë sezonë janë alternativë e fustanit 'maxi' në rastet kur ju duhet të visheni me të zeza zyrtare.

MUND T’JU INTERESOJË