Filtra
Fshi

Në këtë kategori "Jumpsuit-e me mëngë të gjata"bëjnë pjesë 4 produktet në vazhdim

  • KOMINOSHE BLAZER ME STAMPIM
    KOMINOSHE BLAZER ME STAMPIM
  • Kombinizone të këndshme mëngë-gjata për femra

    Zgjedhni kombinizone me mëngë të gjata për proporcione të balancuara mirë dhe siluetë në trend. Nga materiali byrynxhyk i tejdukshëm ose kadife me ngjyra të pasura e të ngrohta, kombinizonet e shkurtëra por me mëngë të gjata duken të mrekullueshme në sezonën festive, ndërsa kombinizonet xhins mëngë-gjatë nuk do të dalin kurrë nga moda si veshje ditore. Bleni online nga edicioni jonë i më të mirave tani.
  • KOMINOSHE ME PIKA TË SHKURTËRA
  • KOMINOSHE TË GJATA PAMBUK
  • KOMINOSHE RRJETË ME CËRKA FLUTURA