BLUZË ELASTIKE Detaje

 

E verdhë e hapur - 6050/308

Bluzë me jakë të rrumbullakët dhe pa mëngë. Pjesa e poshtme me finiturë elastike tip hoje blete.
JOIN LIFE
Care for fiber: të paktën 85% pambuk organik.
Pambuku organik kultivohet nëpërmjet praktikave që na ndihmojnë të mbrojmë biodiversitetin, siç është rotacioni i kultivimeve ose përdorimi i fertilizuesve natyrorë.

  • Përbërja dhe kujdesi për produktin
  • Shih nëse gjendet në dyqane
  • Dërgesa, shkëmbime dhe kthime
  • Ndaj

TRANSPORTI FALAS ・ KTHIMI FALAS

Opsioni "Shiko disponueshmërinë në dyqan" do të jetë përkohësisht i çaktivizuar.
Pamje 1 nga BLUZË ELASTIKE të Zara-s
Pamje 2 nga BLUZË ELASTIKE të Zara-s
Pamje 3 nga BLUZË ELASTIKE të Zara-s
Pamje 4 nga BLUZË ELASTIKE të Zara-s