Pala


  • Funde me pala në trend për femra

    Fundi midi me pala është stili qendror i cili mund të vishet në çdo sezonë. Visheni në material byrynxhyku, materialit me shkëlqim 'lamé' dhe satenit për raste ditore, kurse në mbrëmje stilojeni me xhemperë leshi apo respektivisht kamizole mëndafshi. Gjeni printe të çrregullta në fundet me pala që të krijoni pamje grafike ose shkoni për metale gjatë kësaj sezone festive. Zbuloni llojllojshmëri dhe stile që nuk dalin nga moda përmes koleksionit tonë të ri online.
  • FUND SARAFAN KUADRATE
    FUND SARAFAN KUADRATE