Baggy • Xhinse të gjera për femra

  Relaksoni stilin tuaj me xhinse nga koleksioni online i ri i xhinseve të gjera për femra. Silueta e viteve të '90-ta është rikthyer në trendin dhe në botën e xhinseve me xhinset këmbanë, xhinset 'boyfriend', stilet këmbëgjera - të gjitha janë duke u ritkhyer. Xhinset e gjera duken shumë bukur të shkurtuara apo në prerje trefortale si dhe me bel të lartë e të këndshëm.
  • XHINSE Z1975 BAGGY ME KOPSA
   25,95 EUR
   Jeans me shtrat të lartë dhe bel elastik. Xhepa të përparmë dhe xhepa të jashtëm mbrapa. Mbërthim i përparmë me kopsa metalike.
  • XHINSE Z1975 BAGGY ME KOPSA

  • XHINSE Z1975 BAGGY ME KOPSA
   25,95 EUR
   NGJYRA: E zezë e zbehtë, E kaltër e zbehtë
   Jeans me shtrat të lartë dhe bel elastik. Xhepa të përparmë dhe xhepa të jashtëm mbrapa. Mbërthim i përparmë me kopsa metalike.
  • XHINSE Z1975 BAGGY ME KOPSA
 • XHINSE Z1975 BAGGY ME KOPSA
  XHINSE Z1975 BAGGY ME KOPSA
  + 1 Ngjyrë
  XHINSE Z1975 BAGGY ME KOPSA
  25,95 EUR

  • XHINSE TË BUTA TË LIRSHME
   25,95 EUR12,99 EUR
   Jeans me shtrat të lartë dhe bel elastik. Xhepa të përparmë dhe xhepa të jashtëm mbrapa. Mbërthim i përparmë me zinxhir dhe kopsë metalike.
  • XHINSE TË BUTA TË LIRSHME