Pallto pellushi

Nuk u gjet asnjë produkt
Provo të heqësh ndonjë filtër

Pallto me Lesh të Qethur për Meshkuj

Palltot me lesh të qethur për meshkuj vijnë në forma të shumta. Stili plotëson dendësinë në stilet motoriste, aviatore dhe xhaketë sportive, ndërsa palltot pardesy kompletojnë koleksionin. Palltot me lesh të qethur vijnë në ngjyra klasike si e zeza, kafja dhe bezhi, por edhe në ngjyra që bien më shumë në sy përfshirë jeshilen, të kuqen dhe blunë. Sikurse palltot tona nga gëzofi, lëkura dhe kundër shiut, palltot me lesh të qethur janë të gjithanshme dhe të trendit.

MUND T’JU INTERESOJË