Pallto Shiu

Nuk u gjet asnjë produkt
Provo të heqësh ndonjë filtër

Pallto Shiu për Meshkuj

Koleksioni jonë i palltove të shiut për meshkuj përfshinë palltot klasike pardesy dhe pjesëzat bashkëkohore që përbëhen nga dizajnet xhakaventë dhe kundër shiut. Duke ardhur në forma të qepura dhe të përditshme me kapuç, ky koleksion i veshjeve të sipërme përbëhet nga dizajne që ju mbajnë të mbrojtur dhe me plot stil. Ngjyrat përfshijnë të zezën, gri, bezhë, jeshile, blu, të shumëngjyrshme, me motive dhe me stampime.

MUND T’JU INTERESOJË