Pallto Lëkure

Nuk u gjet asnjë produkt
Provo të heqësh ndonjë filtër

Pallto Lëkure për Meshkuj

Palltot nga lëkura për meshkuj janë artikuj klasik në stil. Nga stilet e qepura në formë xhakete sportive deri te palltot motoriste, ato plotësojnë me lehtësi hapësirën në mes të formales dhe të përditshmes. Koleksioni jonë përfshinë lloje të shumta bashkëkohore; nga dizajnet e gjata pardesy, 'anorak' dhe me kapuç duke rezultuar me lloje që i përshtaten të gjitha gardërobëve ekzistuese. Qoftë të veshura mbi kostume apo me bluza me mëngë të shkurtëra dhe pantallona të shkurtër, palltot nga lëkura sjellin theks të sofistikuar në dukje.

MUND T’JU INTERESOJË