Pallto Gëzofi

Nuk u gjet asnjë produkt
Provo të heqësh ndonjë filtër

Pallto Gëzofi për Meshkuj

Palltot nga gëzofi dhe imitim gëzofi për meshkuj vijnë në shumë forma. Dizajnet e gjata, të shkurtëra, të qepura dhe të relaksuara vijnë në prerje klasike si palltot me kapuç gëzofi 'parka', pardesytë, palltot me kapuç, palltot motoriste dhe palltot aviatore duke u siguruar që t'i përshtaten të gjitha llojeve të pëlqimeve. Të veshura mbi kostume me një palë këpucë apo me veshje të përditshme siç janë xhinset dhe atletet, koleksioni jonë online i palltove nga gëzofi dhe imitim gëzofi sjellë shtresë të ngrohtë.

MUND T’JU INTERESOJË