Pallto Të gjata

Pallto të Gjata për Meshkuj

Palltot e gjata për meshkuj përfaqësojnë stil mbështjellës. Dizajnet me mbushje, të fryera, nga leshi i qethur dhe me kapuç janë shumë mbështjellëse ndërkaq ato të qepura me dy palë kopësa janë efektive. Koleksioni jonë i palltove të gjata përbëhet nga dizajnet xhakaventë dhe kundër shiut, si dhe opsionet nga leshi, linoja dhe lëkura. Format 'teddy bear', motoriste, aviatore dhe pardesy janë të zgjatura përtej belit për të sjellur dukje bashkëkohore në gardërobën elegante dhe të përditshme.

MUND T’JU INTERESOJË