Kominoshe Blu

Kominoshe Blu

Kominoshet për femra janë të përhershme por edhe 'trendi', ndërkaq ngjyra blu është ngjyrë klasike. Nga stilet e kostumeve 'boiler' nga xhinsi deri te dizajnet e qepura me porosi për mbrëmje, koleksioni jonë përmbanë opsione të shumta që t'u përshtaten kodeve të ndryshme të veshjeve. Opsionet me mëngë të gjata dhe këmbëgjera janë në dispozicion, duke e bërë këtë artikull të gjithanshëm gardërobe pjesëz që mund t'a vishni nga mëngjesi deri në darkë. Kombinoni me sandale të sheshta apo atlete për evente më të thejshta ose me një palë këpucë që bien në sy dhe aksesorë për evente speciale.

MUND T’JU INTERESOJË